Ukkieconcertjes

Muziek beleven, voelen, horen, zien, zingen en maken. Samen dansen, bewegen, spelen, experimenteren, ontdekken, oefenen, fantaseren en imiteren. Het leukste muzikale avontuur voor kinderen van 0 tot 4 jaar met ouders.

Muziek in de 1ste 1000 dagen

Waarom werkt muziek zo goed voor jonge ouders, ongeboren en pasgeboren kinderen?
Wat kan ik doen met mijn baby en muziek?
Hoe ontwikkelt mijn kindje zich?
Bestaat er zoiets als muzikaal talent?
Hoe gaat dat in andere culturen? Muziek met baby's?
Moet ik altijd naar kinderliedjes luisteren?

Op deze vragen en meer krijg je antwoorden.

'Muziek in de eerste 1000 dagen' is een serie online bijeenkomsten met informatie uit de nieuwste onderzoeken over muziek, pasgeboren kinderen en hun ouders. We gaan vooral heel praktisch en persoonlijk te werk. Deelnemers krijgen veel voorbeelden en tijd    om vragen te stellen.

Bij de bijeenkomst krijg je een reader, een werkblad en links naar youtube tutorials. Als je buiten deze mogelijkheden persoonlijk contact wenst voor extra begeleiding kan dat ook.  

Wanneer je deel wilt nemen mail en stuur me je naam en je telefoonnummer. Wanneer je vooraf al een vraag hebt stel hem! Dan kan ik daar tijdens de bijeenkomst op ingaan. Je krijgt een open betaallink waar je de prijs van de bijeenkomst zelf kunt bepalen. Na betaling ontvang je de Zoom gegevens die nodig zijn voor deelname.